Despre noi

Sunt lucruri simple în copilăria fiecăruia dintre noi, fără de care întreg universul fragil de copil ar fi fost cu mult mai trist şi mai sărac. Nimic n-ar fi putut să înlocuiască ursuleţul de pluş, nici păpuşa care putea să meargă şi să vorbească, nici maşinuţa cu baterii care lua perfect virajele. Privind în urmă cu inima şi mintea adultului de acum, îmi dau seama că ursuleţul meu îmi vorbea de acasă, de familie, de stabilitate şi afectivitate.

Experienţa ulterioară de pedagog şi părinte mi-a întărit convingerea că uneori lucrurile simple fac diferenţa şi pentrru ca rezultatul actului pedagogic să fie unul cu adevărat meritoriu, la Teddybär ne-am propus ca prin metode pedagogice recente şi cu ajutorul personalului calificat şi entuziast, să construim valori, să modelăm caractere şi să stimulăm comportamente sănătoase.

Cute little children drawing and studying at daycare

Acasă înseamnă Teddybär, şi pentru cei mai mici care trec pragul creşei, am construit un univers sigur şi primitor, cu accent pe dezvoltarea comportamentelor sănătoase de alimentaţie şi igienă.

Etapa grădiniţei este una de mare expunere la informaţie, din diverse arii de interes, în ideea de a stimula curiozitatea celor mici şi a-i încuraja să pună întrebări, inclusiv în engleză sau germană, păstrându-i încă ancoraţi într-un mediu plăcut şi securizant.

Şcoala Teddybär desăvârşeşte cei şapte ani de acasă, şi prin implementarea programei şcolare naţionale şi accesarea diverselor cluburi de interes, folosindu-ne de dotările corespunzătoare, modelăm elevi competitivi, bine informaţi, capabili de acum să răspundă singuri şi sigur provocărilor şcolare. Încurajăm prin diverse mijloace plăcerea de a citi la o vârstă la care inconştient copilul poate alege să facă din asta o pasiune de-o viaţă, din convingerea, susţinută de cercetările ştiinţifice în domeniu, că lectura dezvoltă inteligenţa verbală şi abilităţile cognitive ale copilului.