Activitati de vacanta

ȘCOALA DE VARĂ TEDDYBÄR

Școala de vară Teddybär își propune să ofere copiilor, de toate vârstele, o gamă educațională atractivă, bazată pe activități de cunoaștere, tabere și excursii interesante, jocuri și concursuri sportive în mijlocul naturii, ateliere de creație, în care cei mici vor învăța distrându-se.

1. TEMATICA ȘCOLII DE VARĂ 2019

Programul are ca scop descoperirea și punerea în valoare a potențialului fiecărui participant, cât și stimularea unui mod de gândire integrat, care să le dezvolte copiilor încrederea în propria persoană, responsabilizarea și stimularea inventivității prin intermediul jocului.

2. TABĂRA DE VARĂ – SLĂNIC PRAHOVA

Școala Primară Teddybar în parteneriat cu Centrul de limbi străine ILSC organizează o tabără unică de limba engleză, care să le ofere copiilor o vacanță de poveste. Prin atelierele tematice propuse în fiecare din cele șase zile, conversație în limba engleză și activități indoor și outdoor, copiii vor petrece o vacanță distractivă și educativă într-un cadru natural deosebit.

PERIOADE DE DESFĂȘURARE:

1. 7 – 13 IULIE / 30 LOCURI
2. 4 – 10 AUGUST / 30 LOCURI

3. LIMBI STRĂINE

Centrul de limbi străine International Learning Skills Council, organizează un program complet de învățare a limbilor engleză și germană, adresat copiilor și adolescenților, prin care se urmărește: expunere intensivă și comunicare liberă în limba străină aleasă; dezvoltarea exprimării personale prin povești, artă, teatru și mișcare. Mai multe detalii pe www.ilsc.ro.

4. CURSURI OPȚIONALE

ÎNOT – începând cu 10 iunie 2019
AIKIDO
PIAN
TENIS

Activitățile desfășurate în cadrul programului sunt de mai multe tipuri, cum ar fi:
a) activități preponderent axate pe studiu: efectuarea temelor de vacanță și consolidarea cunoștințelor dobandite; ore de lectură; pregătirea pentru concursuri școlare; studierea intensivă a limbilor străine (engleză și germană);
​b) activități preponderent axate pe practică: construcția unui obiect, joc de strategie, jocuri tematice;
c) activități preponderent axate pe relaxare și distracție: excursii și tabere în natură;
d) activități de comunicare și cunoaștere interpersonală.